Rolluiken

Weinig zonweringen beschikken over zoveel unieke eigenschappen als een rolluik. Rolluiken houden de warmte buiten in de zomer en de kou in de winter. Naast isolerend zijn ze verduisterend, geluidwerend en tegelijkertijd beveiligen ze je woning tegen inbraak.

Vraag nu een offerte aan
Categorie:

Beschrijving

De vele voordelen van rolluiken

Rolluiken vormen een uitstekende zon- en hittewering in de zomer en zorgen ervoor dat je energie bespaart in de winter. Voor veel mensen zijn ook de inbraakwerende of -vertragende eigenschappen van belang. De lamellen van de rolluiken van Verstappen Zonwering zijn gearreteerd, wat maakt dat ze niet kunnen vastlopen of onderling verschuiven. Ze zijn bovendien ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers en doen geruisloos hun werk.

Rolluiken met afstandsbediening en op solar

De elektrisch bedienbare rolluiken zijn voorzien van Somfy motoren. Deze zijn fluisterstil, onzichtbaar en de bijbehorende afstandsbediening zorgt ervoor dat je met één druk op de knop je rolluiken kunt openen en sluiten. Met een Somfy afstandsbediening kun je meerdere zonweringproducten bedienen, tegelijkertijd of individueel. Ook solar rolluiken, oftewel rolluiken op zonne-energie waarbij de motor zichzelf oplaadt, behoren bij Verstappen Zonwering tot de mogelijkheden.