Bedieningen

Somfy Smart Home Connexoon Tahoma

Handbediend of elektrisch?

Je screens of rolluiken die naar beneden gaan op het moment dat jij op de knop drukt. De garagedeur die automatisch opent wanneer je thuiskomt en zichzelf naderhand vanzelf weer sluit, uiteraard volledig veilig dankzij obstakeldetectie. De techniek maakt het mogelijk, dus waarom zou je nog gaan voor handmatige bediening en niet voor extra gemak en comfort?

Kies jouw elektrische bediening

Verstappen Zonwering biedt een compleet pakket aan elektrische mogelijkheden. Zie jij jezelf wel draaien aan een schakelaar om je screens, rolluiken of garagedeur in beweging te brengen? Of voel je meer voor een afstandsbediening of bediening met je smartphone? Alles kan. En alles is even veilig en gemakkelijk.

 

Somfy motoren en solar zonwering

De elektrisch bedienbare zonwering van Verstappen is voorzien van Somfy motoren. Deze zijn fluisterstil, onzichtbaar en voorzien van afstandsbediening. Met één Somfy afstandsbediening kun je meerdere zonweringproducten bedienen, tegelijkertijd of individueel. Ook solar zonwering, oftewel zonwering op zonne-energie waarbij de motor zichzelf oplaadt, behoort bij Verstappen Zonwering tot de mogelijkheden.