Over ons

Van garage naar showroom 

Stap je bij ons binnen, dan is de kans groot dat één van ons je begroet, Lambert of Ingrid. Het is alweer jaren geleden dat we het familiebedrijf overnamen van Ingrids ouders, die Verstappen Zonwering in 1971 hebben opgestart. Waar de eerste generatie Verstappen nog zelf de doeken stikte in de garage en zonneschermen verkocht vanaf de aanhanger, hebben wij het bedrijf uitgebouwd tot de professionele zonweringspeciaalzaak die we momenteel zijn. 

Uitgebreid assortiment

In de loop der jaren is er veel veranderd, zowel op technisch als esthetisch vlak. De doeken, armen en andere onderdelen zijn gemaakt van de beste materialen en de collectie zonweringproducten kenmerkt zich inmiddels door een ruime keuze. Van rolluiken, windvaste screens en horren tot houten jaloezieën, terrasschermen en pergolazonwering; aan jou de keuze.  

Advies, verkoop en montage

Wat jouw wensen ook zijn en hoe je situatie er ook uitziet, we adviseren je graag. En ook niet onbelangrijk: onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat jouw nieuwe binnen- of buitenzonwering perfect geïnstalleerd wordt. Woon je in Schijndel, Meierijstad of omgeving en zoek je een gespecialiseerd zonweringbedrijf? Ons Verstappen team staat voor je klaar!
 

Medewerker

Wij verwelkomen je graag!