Windschermen

In de zon, uit de wind. Daar zitten wij Nederlanders het liefst. Met een windscherm maak je van je windrijk terras een aangename zitplek. Plaats het glazen windscherm op de gewenste plek en je geniet maximaal van het zonnetje.

Vraag nu een offerte aan
Categorie:

Beschrijving

Biarritz windscherm

Het vaste Biarritz windscherm is ideaal voor je tuin, terras of balkon. Hij zorgt ervoor dat je lekker uit de wind zit en dat komt in ons land regelmatig van pas! Het windscherm is van aluminium en heeft gehard glas. Je bepaalt zelf hoe breed en hoog het scherm wordt en het is mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen. Het Biarritz windscherm kan ook gebruikt worden om een terrasoverkapping mee af te sluiten. Dat scheelt behoorlijk in de gevoelstemperatuur, zodat je meer en langer kunt genieten onder je overkapping.

Lüderitz windscherm

Als de temperatuur op een zomerse dag flink oploopt, is een koel briesje meer dan welkom. Maar op een frisse najaarsdag wil je juist uit de wind genieten van het herfstzonnetje… Precies om deze reden is het Lüderitz windscherm uitgevonden. Zo hoef je niet te kiezen, want het kan allebei! De kracht van dit glazen windscherm is dat hij in hoogte verstelbaar is en je hem elektrisch bedient. Je kunt het scherm ook gebruiken om je terrasoverkapping mee af te sluiten en je kunt meerdere schermen aan elkaar koppelen.