Pergola Zonwering

Wil je maximaal comfort op je grote terras? En wil je dat wind geen spelbreker is? Dan is pergolazonwering – een terrasoverkapping op twee palen met in- en uitschuifbaar doek – een uitkomst. Dit type zonwering is geschikt voor grote oppervlaktes en hartstikke stabiel. Vanwege de lage muurbelasting kun je pergolazonwering vrijwel overal plaatsen.

Vraag nu een offerte aan
Categorie:

Beschrijving

Diverse typen verandazonwering

Vinci
Vinci pergolazonwering is te voorzien van een unieke ritssluiting. Hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen en is de windstabiliteit maximaal. Uniek is de mogelijkheid een extra geïntegreerd doek aan dit model toe te voegen. Dat doek is verticaal uit te rollen en biedt de perfecte oplossing tegen laagstaande zon. Ook dimbare ledverlichting is een optie. Dat voegt meteen sfeer toe en is fijn als je ’s avonds graag een boek leest!

Tumba
Tumba pergolazonwering van Verano is het nieuwste van het nieuwste en zowel geschikt voor horeca als particulieren. De zonwering heeft een stabiele doekspanning, waterdicht doek én gepatenteerd lockingmechanisme dat het systeem windvast maakt. Wat ook uniek is aan dit revolutionaire product: de waterafvoer is volledig geïntegreerd in de voorlijst en regenwater wordt afgevoerd naar de staanders. Oók als het doek niet volledig uitgeschoven is. Vaarwel waterzakken dus en welkom sfeer en gemak!