Pergola Zonwering

Pergola zonwering wordt toegepast op terrassen waar maximaal comfort vereist is. Dit type zonwering kan grote oppervlaktes bestrijken en heeft een hoge mate van windstabiliteit. Vanwege de lage muurbelasting is een pergola zonwering vrijwel overal toepasbaar.

Vraag nu een offerte aan
Categorie:

Beschrijving

Vinci
De Vinci pergola zonwering is te voorzien van een unieke ritssluiting. Hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. Uniek is de mogelijkheid om een extra geïntegreerd doek aan dit model toe te voegen. Dat doek is verticaal uit te rollen en biedt een perfecte oplossing tegen een laagstaande zon. Ook dimbare LED verlichting is verkrijgbaar om bijvoorbeeld ’s avonds een boek te lezen of om de sfeer te vergroten.

Tumba
De Tumba pergola zonwering is voorzien van een gepatenteerd lockingmechanisme dat ervoor zorgt dat de voorlijst “vergrendeld” wordt. Het revolutionaire vierzijdige, variabele spanningssysteem zorgt voor een soepele beweging van het doek. Indien volledig geopend, wordt een extreme spanning bereikt door de voorlijst automatisch te vergrendelen en met dezelfde motor die het systeem beweegt een enorme kracht op het doek uit te oefenen. Het resultaat: een doek dat er niet alleen perfect uitziet, zonder rimpels of golven, maar ook op zijn best presteert. Het doek maakt geen zogenoemde “waterzakken”, zelfs niet bij een lage helling van de constructie.

De zijgeleiders van de pergola zonwering bieden bovendien een superieur afwateringsmanagement waarbij het water door de palen stroomt, zelfs als de constructie niet volledig geopend is. De afvoer van regen tot maar liefst 50 liter per vierkante meter per uur vanaf een dakhelling van acht graden wordt gegarandeerd. Door de beperking van de dakhelling tot acht graden is het mogelijk om een ruime doorloophoogte te creëren in elke gewenste uitval van de veranda- en pergola zonwering.