Ritz Screens

Windvaste screens zijn populairder dan ooit. En niet zonder reden! Ze houden warmte, licht en insecten buiten én zijn bestand tegen ons wisselvallige Hollandse klimaat. Screens die bij een stevig windje uit de geleiders schieten? Dat probleem is verleden tijd.

Vraag nu een offerte aan
Categorie:

Beschrijving

Voordelen van een Ritz screen

Het grote voordeel van Ritz screens ten opzichte van niet-windvaste screens is dat het doek over de gehele hoogte geritst is in de geleiders. Strak en rimpelloos uiteraard. Je screen blijft gegarandeerd op z’n plek, precies zoals het hoort. Daarnaast geldt natuurlijk wat voor alle screens geldt: ze zijn warmte- en insectenwerend, ze houden de ramen schoner en het screen en de bijbehorende kast zijn relatief onopvallend.

Screens met afstandsbediening en op solar

De elektrisch bedienbare Ritz screens zijn voorzien van Somfy motoren. Deze zijn fluisterstil, onzichtbaar en de bijbehorende afstandsbediening zorgt ervoor dat je met één druk op de knop je screens kunt openen en sluiten. Met een Somfy afstandsbediening kun je meerdere zonweringproducten bedienen, tegelijkertijd of individueel. Ook solar screens, oftewel screens op zonne-energie waarbij de motor zichzelf oplaadt, behoren bij Verstappen Zonwering tot de mogelijkheden.